VACATURE VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Als verkoopadviseur vervul je een belangrijke rol bij de aanschaf van een keuken. Door je open karakter stel je de klanten op hun gemak. Je luistert goed naar hun wensen en vraagt door om zo goed mogelijk mee te denken. Alle wensen verzamel je samen met de klant tot een passend ontwerp die hun verwachtingen overtreft. Met het deskundige advies van jou als verkoper, zal de klant tevreden de deur uitgaan. Los van het contact in de showroom zorg je vanuit jouw kantoor voor de juiste aanpassingen om de perfecte keuken samen te stellen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en wil je wel meer van ons weten?
Vul onderstaand formulier in en dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Het is mogelijk om hier uw CV te uploaden
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Wie zijn wij?

Keukencentrum de Graafschap is al meer dan 50 jaar een zeer vertrouwd adres op het gebied van keukens.

In 1968 is Gerhard Lubbers begonnen als meubelmaker met het zèlf maken van kasten en keukens op maat.

Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende keukenzaak in de regio en beschikt over monteurs die alle voorkomende werkzaamheden, die bij de verbouwing van de keuken nodig zijn, kunnen verzorgen.

Bij keukencentrum de Graafschap BV staan service en after sales hoog in het vaandel. We stemmen de keuken af op uw wensen, voorkeuren en budget. Ook zijn we aangesloten bij de MHK keukenspecialist.

Door de jarenlange mond op mond reclame worden tegenwoordig de keukens van Keukencentrum de Graafschap BV in heel Nederland (dus niet alleen in de regio) geleverd.

Kom jij ons team ondersteunen?

Telefoon: 0543 47 28 55
Email: info@keukencentrum-graafschap.nl