Merken

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven.

Apparaten van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt.

Siemens AG is een wereldwijd opererend Duits conglomeraat in elektronica en elektrotechniek dat actief is in de sectoren industrie, energie en gezondheidszorg.

Häcker produceert moderne inbouwkeukens, die aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design voldoen. Häcker staat in de branche bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid.


Een grote selectie van moderne en individueel planbare keukenideeën hebben wij in onze showroom tentoongesteld.

DAS ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar praktische, fraaie en betaalbare keukens. Puur Nederlands fabricaat dat garant staat voor jarenlang kookplezier. Het recept? Een combinatie van ouderwets vakmanschap en hedendaags comfort.

Franke is een van de wereldleiders op het gebied van producten en oplossingen voor keukens en badkamers in woningen, horeca, koffiebereiding en openbare en semi-openbare wasruimtes.

Een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop.

In deze tijden zijn we opzoek naar solide en betrouwbare samenwerkingen met leveranciers en specialisten. Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker een betrouwbare partner.

Bij ATAG draait het om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen.

Hier kunt u kiezen uit de nieuwste types professionele koelkasten en vrieskasten van dit merk. Het ruime assortiment gaat gepaard met scherpe prijzen.

Als je van koken houdt, dan is de oven een essentieel deel van jouw liefde voor koken. Bakovens of stoomovens met innovatieve functies laten je alles koken of bakken wat je maar bedenkt.

Falcon is ’s werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van ’s werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. 180 Jaar later produceren zij nog altijd fornuizen op dezelfde plek.

Van snelle wokmaaltijden tot een exquise soufflé, de AGA excelleert in iedere kookstijl. AGA gebak is lichter, vlees malser, patat krokanter, hartige gerechten rijzen meer en pizza’s hebben de perfecte knapperigheid.

Boretti is gericht op de consument die zich identificeert met affordable luxury en Italian design. Boretti is uitgegroeid tot de toonaangevende internationale productie van keukentoestellen.

De gepassioneerde Italiaanse vakmensen in de fabriek letten op elk detail en geen fornuis verlaat de fabriek zonder te zijn getest. Daarnaast vindt u het Italiaanse vakmanschap terug in de triple glas ovendeuren, speciale branders en handige telescopische geleiders.

Doeco blijft de ontwikkelingen op de keukenmarkt voortdurend volgen en vernieuwt het assortiment doorlopend met innovatieve artikelen. En innovatie en vernieuwing geldt niet alleen voor de artikelen, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Naber is een middelgroot familiebedrijf met standplaats in Nordhorn (D). Als bedrijf ontwikkelen, produceren en verkopen zij keukentoebehoren in een volledig assortiment.